fbpx
    • Lietuvos
      • English
  • login

  • Sutartis tarp Verslo moterų asociacijos ir VšĮ “Versli Lietuva” pasirašyta siekiant bendradarbiauti, didinant Verslo moterų asociacijos narių verslo subjektų konkurencingumą vietinėje rinkoje bei įsitvirtinti tarptautinėse rinkose, o taip pat bendromis jėgomis inicijuoti ir dalyvauti projektuose, padedančiuose skatinanti verslumą Lietuvoje.

    Šalys numato galimybę keistis informacija apie mokymus bei renginius verslui aktualiomis temomis, rekomenduoti ir pristatyti galimus partnerius bendradarbiavimui.

    Abi organizacijos sutaria konsultuoti viena kitą, dalintis gerąja patirtimi bei žiniomis verslo plėtros, mentorystės ir kitose srityse, kurios yra jų kompetencijoje. Numatoma ieškoti būdų ir priemonių, kaip teikti efektyvią pagalbą bei profesionalias konsultacijas pradedantiesiems ir naujų galimybių ieškantiems verslininkams.

    VšĮ “Versli Lietuva” kiečia jau dabar Verslo moterų asociacijos nares aktyviai naudotis portale http://www.verslilietuva.lt skelbiamais nemokamais įrankiais, pavyzdžiui, verslo pradžiai skirtu projektu „Verslo vartai“ – http://www.verslovartai.lt/ arba verslo plėtrai skirta eksportuotojų duomenų baze http://edb.enterpriselithuania.com/.

    Taip pat verta sekti ir VšĮ “Versli Lietuva“ renginių kalendorių bei kitą nuolat atnaujinamą informaciją.

    Bendradarbiavimo sutartį pasirašė VšĮ „Versli Lietuva“ l.e.p. Rūta Pentiokinaitė ir Verslo moterų asociacijos direktorė Vaida Balčiūnienė.