fbpx
    • Lietuvos
  • login

  • Nuo 2020 m. sausio 1 d. Verslo moterų asociacijai vadovaus naujai išrinkta Prezidentė Verutė Vitkevičienė ir naujai paskirta direktorė Renata Gelažauskienė. Naujosios vadovės, kaip ir rugsėjo mėn. atnaujintos Valdybos narės, nusiteikę skirti daug jėgų ir laiko organizacijos veiklai.

    2019-ieji metai Verslo moterų asociacijoje buvo paženklinti pokyčiais – keitėsi asociacijos vadovės, rudenį vykusiame visuotiniame susirinkime padidintas Valdybos narių skaičius.

    Simboliškai metų sandūroje perduodama „estafetę“ Verslo moterų asociacijos Prezidentė Alma Ziziliauskienė džiaugiasi, kad visus šiuos metus asociacija išliko gyvybinga ir stipri, o naujai išrinktoji Valdyba vos per porą mėnesių nuveikė labai daug, tuo padėdama tvirtą pamatą kitų metų darbams. Alma Ziziliauskienė lieka Valdyboje ir tęs savo idėjų įgyvendinimą.

    V.Vitkevičienė ir A.Ziziliauskienė

    O netrukus darbus pradėsianti Prezidentė Verutė Vitkevičienė, kuri VMA nare tapo viena iš pirmųjų, pabrėžia stiprios ir idėjai atsidavusios komandos svarbą. 2020-aisiais numatoma daug renginių, kurie vyks ne tik Vilniuje, bet ir kituose miestuose. Taip pat jau planuojami ir įvairūs bendri projektai, kurie leis mūsų narėms ne tik įgyti naujų žinių ar įgūdžių, bet ir aktyviai dalintis savo įvairiapuse patirtimi.

    2019-ųjų metų pabaigoje keičiasi ir asociacijos direktorė. Vaida Balčiūnienė, dirbusi direktorės pareigose dar 2016-ais – pačiais pirmaisiais asociacijos – metais, šiemet nuo rugsėjo vidurio, kol vyko naujosios direktorės atranka, laikinai užėmė šį postą. Ji džiaugiasi, kad tinkamų kandidatūrų direktorės pareigoms pavyko rasti VMA narių tarpe.

    V.Balčiūnienė ir R.Gelažauskienė

    Naująja VMA direktore nuo 2020 m. sausio 1 d. paskirta VMA narė Renata Gelažauskienė, kuri asociacijos nare yra jau beveik du metus. R.Gelažauskienė dėkoja Valdybai už išreikštą pasitikėjimą ir labai tikisi sulaukti ne tik asmeninio asociacijos narių palaikymo, bet ir aktyvaus dalyvavimo organizacijos veikloje, kartu įgyvendinant tai, kas pateisins mūsų visų lūkesčius.

    Perduodama savąją „estafetę“ V.Balčiūnienė linki naujai paskirtai direktorei išlaikyti entuziazmą ir dėkoja Valdybai už naujas idėjas, kurios netrukus virs realiais projektais: „Nuoširdžiai tikiu, kad penktieji Verslo moterų asociacijos metai bus be galo įdomūs – kartu auginsime ir puoselėsime mūsų organizaciją, rūpinsimės savišvieta bei naujomis galimybėmis savo verslams, ieškosime efektyvių būdų įgyvendinti savo misiją skatinti moterų verslumą… Sėkmingų mums visoms Naujųjų Metų!“

    *****

    Verslo moterų asociacija įkurta 2015 m. gruodžio 21 d. Steigimo sutartį pasirašė 6 moterys – asociacijos narės.

    Nuotraukų autorė: Laima Beržinytė Gulbinienė.

    Nuotraukos – iš 2019-12-18 VMA renginio, apie kurį plačiau